Oppdatering! (elinehaaland)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Oppdatering!

Hei alle mine søte følgere! ❤ ❤ ❤ (haha, hørtes merkelig ut)

Ja, nå er det utrolig lenge siden jeg har hatt ett skikkelig innleg her på bloggen. Jeg er så utrolig dårlig til det, og jeg forteller meg hver eneste dag at jeg skal skrive noe her inne. Skjer det? No.

Hvor skal jeg begynne? 
Cheerseasonen er over og jeg har ikke ord om hvor mye jeg likte det! Opptredner, uniform, kamper, spirit etc. En helt utrolig opplevelse som jeg aldri kommer til å glemme!Synes det er litt kjekt å få ta med meg uniformen og duskene mine med hjem.

Ettersom sesongen er over med cheer så har jeg begynt med en annen sport kalt track. Dette er mer friidrett og du velger forskjellige events. Jeg personlig kommer nok til å velge langdistanse. Jeg har alltid likt løping, så jeg tror det blir det rette valget.
Track i seg selv er virkelig slitsomt! Klager ikke i det hele tatt- jeg liker det fakstisk! Føles utrolig godt å komme hjem og du slokner før du vet ordet av det pga. du er så trøtt.
Vi har annen hver dag med hard og normal trening. Ett eksempel på en hard trening er 3 miles (omtrent 5 km) oppvarming (ja, oppvarming), 200 m spriting stafett opp til 7 ganger x2. Deretter cooldown med en løpetur på 3-4 miles. 
For å si det sånn så var alle utslitt! Jeg koser meg utrolig masse med å gjøre dette og det er så veldig mange kjekke mennesker rundt meg.

For tre eller fire uker siden så var jeg i en bilulykke. Søsteren min og jeg skulle hjem fra skolen da en annen bil kjørte rett i oss. Alle har det helt fint nå og det var kun jeg som måtte på sykehuset. Er bare glad ingen andre ble skadet. Jeg hadde bare en hjernerystelse og en stor panne haha! Etter dette så har mamma ringt meg omtrent hver dag for å skjekke om jeg har det bra. Hun er bare helt utrolig! Selv om jeg er på andre siden av jorden så tar hun vare på meg. Jeg er så utrolig glad i henne!

Jeg har farget håret mitt til en ombré. Det som skjedde var at hun skulle gjøre toppen mørkere siden jeg er blond og når hun stod å fønte håret mitt sier hun:
"umm, Eline...? Something happened to the color...
"Oh, what?"
"It turned blue"

Jeg begynte å le og så meg i speilet. Joda, det var blått det. Alt jeg tenkte var "I can rock blue hair". Hun sa hun kunne fikse det, men jeg har livredd for mitt stakkars tynne hår skulle falle av. Hadde egentlig ikke noe annet valg enn å bare la henne gjøre hva hun ville. Hun fikset det og det ble seende ganske så bra ut. Tok meg en stund til å bli vant med det, siden jeg har alltid vært veldig blond. 

Reiser foresten til hawaii om 18 dager (wiii) noe som kommer til å bli så utrolig kjekt! Gleder meg masse! Skal ta masse bilder og poste dem her slik at dere kan bli misunnelig (hehe).

TOLO er om two uker! Dette er en skoledans som jentene spør guttene til. Først er det homecoming (guttene spør), deretter Sadies (jentene spør), TOLO (jentene spør) og siste dansen er prom der guttene spør. Prom er vel den størte dansen hvor du sover på hotellrom osv. Gleder meg masse! 
Så TOLO er rett rundt hjørnet og jeg trenger noen ideer om hvordan jeg skal spør ham. Hadde vært utrolig snilt om du ville lagt igjen en liten kommentat om det :-) Takk!


Når det kommer til venner så har jeg hørt og lest om veldig mange som har hatt problemer med det. At de har masse venner i begynnelsen, men etterhvert som de blir vandt med deg, begynner de å bare sakte med sikkert å forsvinne. Alle er all over the place når du først kommer siden du er fra ett annet land, men jeg har faktisk ikke hatt noe problemer med venner en gang. Jeg er helt overasket og jeg er så taknemlig for alle de flotte menneske jeg har blitt kjent med! Så hvis du vil være en utveklingstudent, ikke bekymre deg om venner. Det gjorde jeg, men ble positivt overasket. Det kommer nok helt an på hvor du kommer, men du komme til å klare deg helt fint!

En anne thing er at jeg har begynt å gå i kirka. Jeg har alltid vært kristen, men ikke slik som dette. Jeg går to ganger i uka med noen venninner og det har seriøst forandret meg så utrolig masse. Hele dette året har forandre meg til det bedre. Hele dette året har fått meg til å innse ting, og ja. har ikke ord. En helt utrolig opplevese som jeg nok en gang setter så utrolig stor pris på.

Ellers så er det ikke så utrolig masse annet "stort" som har skjedd. Jeg skal skrive ett annet innleg så fort jeg kommer på annet å informere dere om. Dagen går så utrolig fort og jeg kjeder meg aldri! Gjør bare masse koselige små ting, som gjør livet her så utrolig mye bedre. Må bruke tiden godt fremover nå. Begynner å nærme seg hjemreise- 3 måneder og 22 dager... :-( Blir godt å komme hjem å se alle igjen, men tanken på å forlate dette fantastiske stedet og alle de utrolig utrolig utrolig flotte menneskene får meg til å gråte. Er blitt så enormt glad i dem alle! Jeg vet det høres merkelig ut, men det er som om å skifte liv. Dette er på en måte mitt andre liv. Annet hus, foreldre, søsken, venner, skole osv. Det er bare merkelig at jeg en dag skal bare forlate alt dette og gå tilbake til noe annet. 

Dette ble ett rotete, bildeløst innlegg ettersom alle bildene ligger nå på en hardisk. Skal poste innlegget om igjen med bilder snart, so stay tuned!


Nå blir jeg hentet og skal ut på en liten roadtrip! Snakkes snart igjen mine venner!

Gleder meg masse til å se dere igjen og gi dere en stooooor klem 22. juni!

Ha en fin dag,

Eline Haaland  


  • Maren

    07.03.2013 kl.22:02
    Glede meg masse te du komme hjem <3 kjempe gla ideg <3<3


    Skriv en ny kommentar

    hits