Portland! (elinehaaland)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Portland!

Hei alle sammen!  ♥
Denne helgen har så langt vært utrolig bra (som alle andre helger egentlig). I går klokken 9 om morningen gikk en liten gruppe ut på jakt etter garasje salg. Tror vi kjørte rundt etter skilt som sa "garage sale" i over 3 timer. Vi fant en del hus som hadde salg, men det var ikke akkuratt de beste tingene. Skikkelig morsomt å se hvor mye søppel folk selger da :-)

Senere samme dag dro Ashley, Sandra og jeg til en annen stat, Oregon for å besøke det verdenskjente doughnutstedet "Voodoo doughnut". Dette var en nokså spontan tur ettersom vi begynte å kjøre 7 om kvelden. Skikkelig koselig kveld! 

Ellers så går ting utrolig bra, men kjenner jeg begynner å kjenne at avreise dagen er snart her. Blir så ufattelig trist! Jeg vet ikke helt om jeg skal være glad eller lei. Jeg gleder meg så utrolig (!!) masse til å se alle hjemme igjen, men på den andre siden så blit det vanskelig å forlate alle menneskene her som jeg har blitt så ufattelig glad i. Heldigvis så finnes det alltid skype og andre måter å kontakte hverandre på. 

Så til dere hjemme: gleder meg masse til å se dere igjen! ♥ ♥ ♥ ♥

I dag er planen å tilbringe litt tid med kirka med mine gode venninner. I morgen derimot går turen til SEATTLE! 

 Dette er altså en doughnut med bacon. Joda, det er nok ikke så gale, men jeg tuller ikke når jeg sier at amerikanere putter bacon på alt. Nå er det en ny milkshake som har kommet ut også og den er laget av vanilla og bacon. Yum....
- Eline Haaland ♥


  • Silje

    28.05.2013 kl.17:03
    å me glede oss te å se deg og!!♥♥


    Skriv en ny kommentar

    hits