elinehaaland - Følg året mitt i USA :-)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Rest in peace my angel!

For fire dager siden forsvant vår kjære Cassie og vi trodde hun aldri ville komme tilbake. Hun var 10 år og hadde aldri gått utenfor ett viss område så vi trodde med en gang at noen hadde tatt henne (er ikke første gangen). Vi lette og lette etter henne i flere dager og i går fikk vi øye på henne utenfor huset. 

Vi tok henne med oss inn og vi merket med en gang at noe var galt. Hele ansiktet hennes var blodig og hun var så utrolig svak. Vi prøvde å gi henne litt mat og drikke, men hun kunne nesten ikke bevege seg. Utrolignok klarte hun å komme seg hjem- med alle skadene. 

Vi vet ikke hva som skjedde med henne, men vi tror noen tok henne, rømte og deretter ble truffet av en car. Det har vært noen som har prøvd å bryte seg inn i det siste og dette gjorde oss ekstra paranoid.

Vi tenkte å ta henne direkte til dyrelegen, men kom frem til at vi skulle la henne hvile og deretter ta henne til legen om hun ble værre. Alt ble bare kaotisk når vi så avføring rundt henne- hun kunne ikke kontrolere det.

Bill, Benna og Makenzy tok henne direkte til akutten, mens Jojo, Lex and I ble værende hjemme for å passe valpen og huset. Vi skrudde på alarmen, lukket porten og låste alt som kunne låses.
Vi satt å ventet på at de skulle ringe oss og si hva som foregikk da plutselig alarmen gikk off og vi hoppet opp av sofaen og grabbet noe å protect us with. Det var så utrolig skummelt! Klokken var ett om natten og alarmen gikk av- ja, vi var temmlig redde. Jeg gikk ned og skjekket om noen var der, og plutselig hørte vi alle at noen banket og dro på døren. Jeg sprang opp til jentene igjen og skjekket om de var okay. 

Lyden forsvant og vi hørte ikke mer. Vi fikk naboen til å gå rundt huset og sjekke om noen var der, men det var det ikke. 

Noen få minutter senere ringte Benna med dårlige nyheter. Vi måtte ta livet av Cassie. Alt raste under føttene våres. Her trodde vi alt var ok og hadde håpet oppe for at hun skulle bli ok. De hadde tatt rønken av henne og det viste seg at ryggraden, halen, føttene etc. var disconnected. Dette førte til at hun ikke kunne kontrollere noe. "Ett mirakel at hun klarte å komme seg hjem"- fortalte legen oss. 

Vi satt ved hennes side når de injected sprøyten... Dette var så utrolig tøft å vitne! Hele familien holdt henne til siste stund. Vi var alle så utrolig glad i henne.

Hvil i fred min engel- love you!- ElineHaaland

 • Christmas Eve og julaften!

  Hei mine skjønne lesere! :) 

  De to siste dagene har vært så utrolig kjekke, der vi har tilbrakt all tiden med familie og venner. Dagen før julaften (Christmas Eve) hadde vi gjester her hjemme og Benna hadde laget nydelig mat. Alle satt egentlig bare å ventet på at dagen skulle gå over slik at de kunne åpne presangene.
  Rundt 6 om morningen etter kom Lexi inn på rommet mitt og skrek: "Eline, you got your white Christmas! It's snowing!" Helt utrolig at vi våknet up to en white Christmas!

  Her åpner de gavene sine på morningen (jo tidligere jo bedre) og ikke om kvelden. Litt uvant, men spennende! Fikk masse koselige presanger og jeg er så takknemlig! Mamma (og resten av familie) sendt oss alle i Tarrow familien en julegave. Er så utrolig takknemlig for at hun tok seg tid til å gjøre det og de elsket presangen! (Om dere hjemme ikke har fått gaven fra meg enda, så er den på vei)

  Utover morningen dro vi over til tantens place, der hun hadde stellet istand ett tapasbord. Det merkelige her er at de ikke har de tradisjonelle middagene som vi har i Norge. De har som regel bare masse småretter. Jeg laget riskrem med jordbærsaus og den falt skikkelig i smak! Laget en del og alt var borte! Julenfeiringen har egentlig vært utrolig avslappende og du trengte ikke en gang å dresse deg up! På julaften gikk vi i pysjamas- haha, det sier vel litt?

  Alt i alt så hadde jeg en utrolig koselig feiring med masse gode opplevelser! Tenk at jeg har opplevd amerikansk jul- ubeskrivelig!  Giftwrapping before Christmas Eve  Håper dere alle hadde en kjekk jul! 

  - ElineHaaland

 • Best Christmas Eve

  Hatt en super dag I dag!

  - ElineHaaland

 • We wish you all a Merry Christmas!

  - TheTarrows

   

 • I miss you!

   ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

  - ElineHaaland

 • Thanksgiving

  Hey alle sammen!

  I morgen er det Thanksgiving her i Statene og jeg gleder meg masse! Blir noe helt nytt og spesielt! Alle på skolen snakker om hvor mye mat de skal spise og at de kommer til å legge på seg. Noen av jentene på skolen har drevet og slanket seg i mange uker kun for å legge alt på seg. Haha, er ikke det idiotisk? 

  Utenom det så står alt bra til og koser meg mer enn noen sinne! Jeg har opplevet så mye og gjort så masse som jeg ikke trodde jeg noen gang skulle få oppleve. Cheerleading for eksempel har vært en stor drøm for meg og den har allerede blitt oppfylt! Jeg er på laget varsity som er den høyeste "stillingen" innen sporten. Dette er noe jeg aldri hadde trodd skulle skje, så jeg er så utrolig glad for det!!

  Skal oppdatere dere etter Thanksgiving!

  Glad i dere!

   
   


  - ElineHaaland

 • Beklager- nok en gang!

  Hei!

  Kom ikke som en stor overaskelse at jeg ikke har oppdatert... Alt har vært veldig stress i det siste. Skole, venner og cheerpractice tar veldig mye av tiden min.

  Cheer går veldig fint, men jeg har masse å lære (haha)!

   

  Håper dere har det bra hjemme så skal jeg prøve å få skrevet noen innlegg i neste uke også! 

  "Camwow"- haha

   

  - ElineHaaland

 • Happy Birthday!

  I dag har verdens beste mamma bursdag!! Tror ikke jeg hadde klart meg uten dette mennesket! Hun er helt utrolig- har ikke ord!!

  Glad i deg mamma og jeg håper du har kost deg masse! Love you and I miss you!

  - ElineHaaland

 • Pumpkin!

 • En etterlengtet oppdatering!

  Hei alle sammen! :-)

  Jeg beklager nok en gang for elendig oppdatering! Alt har bare gått så fort, og jeg har faktisk ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har sagt til meg selv at i dag skal jeg blogge. Tror ikke faktisk ikke at dere har hørt fra meg siden bryllupet som var rett etter skolestart. MYE har skjedd siden den tid- mye! 

  Så... tenkte beste oppdatering var å vise litt bilder. Noe av de største tingene som har skjedd:

  Har enda ikke fortalt dere om første skoledag: Dette var en dag jeg gledet meg så utrolig masse til! Ble møtt med ett stort smil av alle og fikk masse venner allerede første dag. En ting som alle gruer seg til er lunshen... Vi ser jo hele tiden på filmer der personer sitter alene på toalettet og spiser lunsjen deres. Well, det skjedde heldigvis ikke med meg! 

  Jeg ble spurt  til homecoming av Cooper. Utrolig herlig og søt gutt! Han spurte meg på den søteste måten noen sinne! Vi skulle gå på soccergamen sammen og da jeg kom til stadioen stod vennene hans oppe på ballkongen med ett stort skilt som sa: "det hadde gjort meg så glad om du ville gå på homecomingdansen med meg. Klem Cooper". Dette var faktisk skrevet på norsk og utrolignok var det nokså riktig skrevet. Mens kompisene stod oppe på taket stod Cooper nede med en stor blomsterbukett. Tror dette er det søteste noen sinne! Han er bare helt herlig og han spiller fotball ;-) yay!   Homecoming:

  UTROLIG KJEKT! herreguud, har ikke ord!

   

   

  SPIRITWEEK- noe av det morsomste!! Folk gikk helt amokk ! Jeg vant to av dagene (!!) yay!

  Tiedyeday:

   

  Denimday:

   

  Tacky tourist day:

   

  Animalday:  Colorwars: 

   

  Colorwars:

      

   Det skjer noe hele tiden- jeg kjeder meg aldri for å si det sånn! Masse fotballkamer og kjekke ting- ALT- har ikke ord! 
  Haha, vi har de morsomste kjøreturene!
  Storkoser jeg meg her- dere aner ikke! Selv om jeg savner dere hjemme utrolig masse, kjenner jeg at jeg ikke klarer tanken på å forlate denne plassen. Har møtt så utrolig masse flotte folk og bundet ett utrolig sterkt bånd med dem. Utrolig nok- kun etter 2 måneder. 

  Når det kommer til familien jeg bor med er det bare positivt å si. Jeg føler meg som en del av dem og alt er helt utrolig bra. Jeg har venner som har vært uheldig med familien deres og det får meg bare til å innse hvor heldig jeg egentlig er. På den andre siden får jeg så utrolig vondt av dem som ikke var like heldig som meg... Alle har kjempe store forhåpninger om hvordan deres utvekslingsår vil bli, men noen ganger går det ikke helt som planlagt. Jeg personlig prøvde å ikke tenke så mye på hvordan det skulle bli. Planen var å reise ned med ett åpent sinn og ta det som det kommer.

  Når det kommer til språket så går det utrolig bra! Jeg var nokså god i engelsk når jeg kom her, men jeg føler jeg blir bedre og bedre hver dag, og guess what?! Jeg tenker og drømmer på engelsk! Denne forandringen kom plutselig og jeg må innrømme at det fikk meg til å le. Føler meg som en skikkelig amerikaner! En annen ting er at jeg er blitt cheerleader! Måtte gjennom tryout og intervju, og jeg klart det! Herreguuuud! Gleder meg!

  Jeg er utrolig lykkelig her og ting kunne ikke vært bedre. Olympia, hvor jeg bor er en liten by i Washington State og alt er veldig trygt og godt. Så mamma, ikke bekymre deg om at jeg ikke er trygg. Jeg har kommet til Amerikas tryggeste by! En del hjemløse mennesker, men de er harmløse.  

  Mitt løfte til dere er at jeg kommer til å oppdatere bloggen enda mer! Jeg kan ikke garantere innlegg hver dag, men jeg skal prøve så godt jeg kan å få til tre i uken. Masse glad i dere og jeg håper med hele mitt hjerte at dere har det bra hjemme. 

  - ElineHaaland

 • Beklager

  Hei alle sammen!

  Jeg vil bare stikke innom å si at jeg er OK og har det helt amazing her! Jeg låver er å skrive ett oppdaterings innlegg i nærmeste fremtid. 

  Alt har bare gått så fort...

   
  Håper alle har det supert hjemme! 

  - ElineHaaland

 • Birthdaygirl!

  I dag har jeg bursdag og vi har kost oss sååå mye!

   

   

   

   

 • ØNSKER DU Å VINNE ET SKYPEMØTE MED JUSTIN BIEBER + BILLETTER TIL KONSERTEN HANS?

  Hei!

  Gjennom http://www.q102.com/common/shareme2/index.php?linkid=1913 går det en konkurranse om å vinne et

  skypemøte med selveste Justin Bieber + billetter til konserten hans.  Ønsker du dette er det bare til å trykke på ---> http://www.q102.com/common/shareme2/index.php?linkid=1913

   

  Lykke til!


 • Tattoo inspiration

  Hei!
  I det siste har jeg klikket meg inn på ulike nettsider der jeg drømmer meg helt bort. Det er så utrolig mange flotte tatoveringer!

  Noen som faller i smak hos meg:

   

   

   

   


  Skal du ta tatovering?

 • Can't wait for summer!


  //weheartit.com

 • Everybody needs inspiration • Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)
 • hits