elinehaaland - Følg året mitt i USA :-)
Forside Add meg Om meg Kontakt

It's starting to look a lot like Christmas!

Nå er huset ferdig dekorert for Christmas! Benna, min hostmom har brukt veldig lang tid og huset ser utrolig koselig ut! Masse julestemning!

STJERNA!

Min herlige søster!

- ElineHaaland

 • Hvor jeg bor

  Hallo mine kjære! 


  Tenkte jeg kunne skrive ett innlegg om hvordan jeg bor og hvor jeg holder til. Jeg har vært så heldig med familien! De er veldig lik meg på så utrolig mange måter. 
  Da jeg var på skolen for å ordne bøker og skolepass spurte nesten alle om jeg var ett ukjent familiemedlem av fam. Tarrow! Er bare ett kompliment for meg det :-)

  Over til hvor jeg bor. Jeg bor sammen med en familie på fem, åtte om du teller med dyrene. Mor, far og tre jenter på en alder av 13,15 og 17. Jeg har fått veldig god kontakt med alle i huset og jeg stortrives!! 
  Olympia, hvor jeg bor er ikke en typisk storby, men har masse å by på. De har forever21 her! Herregud hvor kjekt! Vi kan si at jeg har gått litt gal i den butikken... hihi!

  Huset er lokalitert slik at du ikke kan se naboene, men vi har likevel naboer. Det er litt innviklet... Huset er veldig stort og flott og har en gigantisk hage! Ble helt satt ut da jeg fikk en liten omvisning i huset. Jeg hadde sett bilder før jeg kom, men hadde ingen anelse om at det var så stort!

  Dette er fremsiden av huset.

   

  Baksiden- du kan ikke se hvor stor hagen egentlig er, men den er stor!
   

  Skjønneste vertsmor hadde ordnet rommet mitt før jeg kom der hun hadde laget en kollasjvegg hvor jeg skal henge opp minner osv. gjennom året. Rommet mitt har forresten noe som jeg aldri hadde trodd- ett walkincloset! Ja, jeg vet- heaven! Jeg har ikke det hjemme en gang!! Jeg har også mitt eget bad! This is pure heaven!  

   

   

  Dette er da rommet mitt som mellomste i søskenflokken ga opp for meg. Hun pleier som regel å få lov til å sove med meg, men det er bare om hun er grei med meg (neida)! På høyre side har vi walkinclosetet mitt (!!!) som ikke har noe særlig innhold ettersom jeg bare tok med meg 23 kg... Forever21 fikser lett det! ;-)

   

  Veldig lite på den nå, men blir forhåpentligvis en del mer etterhvert!

     Utsikten min. SKOG! Har faktisk sett en hjort utenfor!

     Badet mitt.
   

  Resten av "søskene mine" sover i samme etasje som meg- rett over gangen. Denne etasjen er laget for ungene og har derfor en TV´stue rett utenfor soverommet mitt.   Videre har vi etasjen oppforbi som består av kjøkken, gjestebad, soverommet, skapene og badet til Benna (mor) og Bill (far), stue, vaskerom, inngangsparti, gang, spisestue, "matrom", vaskerom og terasse. 

   

  Stua
   

  Det er også en etasje over garasjen som de leier ut.

   

  Gal #1

  Gal #2

   

  Gal #3   

  To av "søstrene" mine!

   
  Lexi! 


  Jordan, Lexi and I

  Makenzy, Jordan og meg  Makenzy

   
  Dette er vel litt om hvor jeg tilbringer året mitt... Håper alle har det bra hjemme, så snakkes vi!

   

  - ElineHaaland 

   
 • hits