elinehaaland - Følg året mitt i USA :-)
Forside Add meg Om meg Kontakt

17 mai

Hey!
Gratulere med dagen, Norge! Året har fått meg til å se hvor fantastisk landet våres er og hvor glad jeg er for at jeg er født der!
Håper dere får en helt utrolig fin feiring! Kjenner jeg savner å ta på meg bunaden :-)

- Eline Haaland

 • Christmas Eve og julaften!

  Hei mine skjønne lesere! :) 

  De to siste dagene har vært så utrolig kjekke, der vi har tilbrakt all tiden med familie og venner. Dagen før julaften (Christmas Eve) hadde vi gjester her hjemme og Benna hadde laget nydelig mat. Alle satt egentlig bare å ventet på at dagen skulle gå over slik at de kunne åpne presangene.
  Rundt 6 om morningen etter kom Lexi inn på rommet mitt og skrek: "Eline, you got your white Christmas! It's snowing!" Helt utrolig at vi våknet up to en white Christmas!

  Her åpner de gavene sine på morningen (jo tidligere jo bedre) og ikke om kvelden. Litt uvant, men spennende! Fikk masse koselige presanger og jeg er så takknemlig! Mamma (og resten av familie) sendt oss alle i Tarrow familien en julegave. Er så utrolig takknemlig for at hun tok seg tid til å gjøre det og de elsket presangen! (Om dere hjemme ikke har fått gaven fra meg enda, så er den på vei)

  Utover morningen dro vi over til tantens place, der hun hadde stellet istand ett tapasbord. Det merkelige her er at de ikke har de tradisjonelle middagene som vi har i Norge. De har som regel bare masse småretter. Jeg laget riskrem med jordbærsaus og den falt skikkelig i smak! Laget en del og alt var borte! Julenfeiringen har egentlig vært utrolig avslappende og du trengte ikke en gang å dresse deg up! På julaften gikk vi i pysjamas- haha, det sier vel litt?

  Alt i alt så hadde jeg en utrolig koselig feiring med masse gode opplevelser! Tenk at jeg har opplevd amerikansk jul- ubeskrivelig!  Giftwrapping before Christmas Eve  Håper dere alle hadde en kjekk jul! 

  - ElineHaaland

 • Best Christmas Eve

  Hatt en super dag I dag!

  - ElineHaaland

 • We wish you all a Merry Christmas!

  - TheTarrows

   

 • Snart jul!

  Hey! :-)

  Ja, nå er det snart jul og jeg bør kanksje starte å tenke på å gjøre ferdig julegaveshoppingen. Har sendt gavene hjem til Norge så den oppgaven er gjort.
  Fikk pakken fra min kjære familie i dag med julegaver etc. og makrell i tomat! Satt så utrolig stor pris på det! 

  :D :D :D :D !!

  Kjenner jeg inser hvor fantastiske personer jeg har hjemme og hvor heldig jeg er som har vokst opp hvor jeg vokste opp. Jeg har en ubeskrivelig flott familie and ikke minst venner! Har ikke ord hvor mye de betyr for meg. 

  Merry Christmas!

  - ElineHaaland

 • It's starting to look a lot like Christmas!

  Nå er huset ferdig dekorert for Christmas! Benna, min hostmom har brukt veldig lang tid og huset ser utrolig koselig ut! Masse julestemning!

  STJERNA!

  Min herlige søster!

  - ElineHaaland

 • Thanksgiving

  Hey!
  Tenkte jeg skulle fortelle dere om min aller første thanksgiving! Som dere sikkert vet så er thanksgiving en amerikansk tradisjon der familen samles og feirer "indianerens hjelp". Europeerne (pilgrimmene) som kom til USA fikk støtte fra indianerne og klarte på denne måten å overleve. Det er ihvertfall hva jeg har blitt fortalt. 

  Alle på skolen kom opp til meg å ønsket meg en good thanksgiving og advarte meg om at jeg kom til å legge på meg atleast 10 pounds. Du spiser utrolig masse (kjenner jeg enda er full). Vi hadde masse gjester over her og spiste vi den typiske thanksgiving middagen, kalkun med stuffing, mashed potatoes, gravy, squash, cranberry ett eller annet og mye mye mer.

  Utrolig koselig og en utrolig kjekk opplevelse! Etter middagen var det noe som kalles "Black Friday". Dette er ett salg som fåregår i mange butikker hvor det er utrolig tilbud. Dørene åpnet 24.00 og folk løp, skrek, grabbet og trampet ned folk! Galskap! Rett etter du feirer hvor takknemlig du er for alt går du å tramper ned folk. Makes no sense.   Mine nydelige søstre!
   

   


  Black Friday shopping!  My besti!

  ¨

  - ElineHaaland


 • Thanksgiving

  Hey alle sammen!

  I morgen er det Thanksgiving her i Statene og jeg gleder meg masse! Blir noe helt nytt og spesielt! Alle på skolen snakker om hvor mye mat de skal spise og at de kommer til å legge på seg. Noen av jentene på skolen har drevet og slanket seg i mange uker kun for å legge alt på seg. Haha, er ikke det idiotisk? 

  Utenom det så står alt bra til og koser meg mer enn noen sinne! Jeg har opplevet så mye og gjort så masse som jeg ikke trodde jeg noen gang skulle få oppleve. Cheerleading for eksempel har vært en stor drøm for meg og den har allerede blitt oppfylt! Jeg er på laget varsity som er den høyeste "stillingen" innen sporten. Dette er noe jeg aldri hadde trodd skulle skje, så jeg er så utrolig glad for det!!

  Skal oppdatere dere etter Thanksgiving!

  Glad i dere!

   
   


  - ElineHaaland
 • hits