elinehaaland - Følg året mitt i USA :-)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Happy Birthday!

I går hadde min kjære søster bursdag! 

Love you!

- ElineHaaland

 • Good weekend!

  Har hatt en kjekk helg med gode folk!

  - ElineHaaland

 • Rest in peace my angel!

  For fire dager siden forsvant vår kjære Cassie og vi trodde hun aldri ville komme tilbake. Hun var 10 år og hadde aldri gått utenfor ett viss område så vi trodde med en gang at noen hadde tatt henne (er ikke første gangen). Vi lette og lette etter henne i flere dager og i går fikk vi øye på henne utenfor huset. 

  Vi tok henne med oss inn og vi merket med en gang at noe var galt. Hele ansiktet hennes var blodig og hun var så utrolig svak. Vi prøvde å gi henne litt mat og drikke, men hun kunne nesten ikke bevege seg. Utrolignok klarte hun å komme seg hjem- med alle skadene. 

  Vi vet ikke hva som skjedde med henne, men vi tror noen tok henne, rømte og deretter ble truffet av en car. Det har vært noen som har prøvd å bryte seg inn i det siste og dette gjorde oss ekstra paranoid.

  Vi tenkte å ta henne direkte til dyrelegen, men kom frem til at vi skulle la henne hvile og deretter ta henne til legen om hun ble værre. Alt ble bare kaotisk når vi så avføring rundt henne- hun kunne ikke kontrolere det.

  Bill, Benna og Makenzy tok henne direkte til akutten, mens Jojo, Lex and I ble værende hjemme for å passe valpen og huset. Vi skrudde på alarmen, lukket porten og låste alt som kunne låses.
  Vi satt å ventet på at de skulle ringe oss og si hva som foregikk da plutselig alarmen gikk off og vi hoppet opp av sofaen og grabbet noe å protect us with. Det var så utrolig skummelt! Klokken var ett om natten og alarmen gikk av- ja, vi var temmlig redde. Jeg gikk ned og skjekket om noen var der, og plutselig hørte vi alle at noen banket og dro på døren. Jeg sprang opp til jentene igjen og skjekket om de var okay. 

  Lyden forsvant og vi hørte ikke mer. Vi fikk naboen til å gå rundt huset og sjekke om noen var der, men det var det ikke. 

  Noen få minutter senere ringte Benna med dårlige nyheter. Vi måtte ta livet av Cassie. Alt raste under føttene våres. Her trodde vi alt var ok og hadde håpet oppe for at hun skulle bli ok. De hadde tatt rønken av henne og det viste seg at ryggraden, halen, føttene etc. var disconnected. Dette førte til at hun ikke kunne kontrollere noe. "Ett mirakel at hun klarte å komme seg hjem"- fortalte legen oss. 

  Vi satt ved hennes side når de injected sprøyten... Dette var så utrolig tøft å vitne! Hele familien holdt henne til siste stund. Vi var alle så utrolig glad i henne.

  Hvil i fred min engel- love you!  - ElineHaaland
 • hits