elinehaaland - Følg året mitt i USA :-)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hot tub time!

Hei!
Nå et Jesse og Marquiez her og vi kom akk. Inn fra boblebadet. Nå er det filmtid!

- ElineHaaland

 • Going to the mall!

  God morgen! :-)
  Nå skal Kenz, Jacob and eg til kjøpesenteret!

  Ha en fin dag!

  - ElineHaaland

 • Nytt telefonnummer

  God morgen!

  Som tidligere nevt har jeg ordnet telefonabonnementet og har av den grunn fått nytt telefonnummer. For de som ønsker det, er nummeret 360-338-1997 :-)

   

  -ElineHaaland

 • Pizzatime!!

  - ElineHaaland

 • Gårsdagen og i dag

  Hei!
  I går var Kenz og jeg på kino med to venner, Sam og Noel. Spanderte å greier (Y) !

  I dag stod jeg opp tidlig for å gjøre noe frivillig malerarbeid på skolen. Utrolignok var det veldig kjekt og morsomt! Gikk hjem til Scott's etter jobben var gjort for å spise lunsj.

  Dette var da malerjobben. Male ulvepoter på parkeringsplassene :-)

  Elsker å våkne opp til dette vraket vedsiden av meg!

  Nå skal vi lage pizza og senere kommer Jesse og Marquiez over for å bade! Blir koselig!

  Alt bra hjemme?

  - ElineHaaland

 • Sandwich

  - ElineHaaland

 • Hiking tour!

  Hey you!

  Som jeg fortale dere tidligere var jeg på en liten tur sammen med søstrene mine. Utrolig fint terreng og masse, masse, masse trær!

  Litt bilder fra når skogsjentene var ute å gikk:

      


   

  Hva har dere gjort i det siste?

  - ElineHaaland 

 • Jeee

  Hei! :-)
  Dagen i dag har gått i trening og matlaging med jentene i huset. Koselig! Skypet med familien i dag. Merkelig at jeg ikke skal klemme dem på en veldig god stund. Heldigvis har jeg ikke hjemlengsel :-)

  Hvordan har du det?

  - ElineHaaland

 • Vellykket kveld

  God kveld (haha)!

  Nå sitter vi hos Max og ser Hunger Games. Den filmen har jeg sitt to ganger her siden jeg kom. Veldig bra film, men... Ja, bør være ett visst mellomrom fra hver gang den ses.

  BBQ'en var veldig koselig! Masse mennesker som jeg aldri hadde hilst på. Eneste folkene jeg kjente var vertsfamilien min- gogo! God mat og drikke!

  Snakkes!

  - ElineHaaland

 • BBQ

  Hei!

  I dag har vi vært på en liten tur- viser bilder senere :-) Nå skal vi snart dra avgårde til nabogaten på BBQ- festen! Blir koselig det!

      

  Nå roper Benna! Snakkes! 

   

  - ElineHaaland

 • God morgen!

  Ble en nokså tidlig morgen på meg i dag! Planen var å dra ut på en løpetur, men de har ett alarmsystem her som jeg ikke tør å røre. De har vist meg hvordan jeg skal gjør det, men klønete meg finner alltid en måte til å gjøre noe feil :-P

  Nå sitter jeg å ser Jackass 3 og spiser frokost. Good Lord, "skuespillerne" i filmen er ikke sanne! Udødelige!

  I dag skal vi på BBQ- party i nabogaten. Blir skikkelig koselig!

  Hva har dere hjemme i Norge gjort i dag? :-)

  - ElineHaaland

 • Hvor jeg bor

  Hallo mine kjære! 


  Tenkte jeg kunne skrive ett innlegg om hvordan jeg bor og hvor jeg holder til. Jeg har vært så heldig med familien! De er veldig lik meg på så utrolig mange måter. 
  Da jeg var på skolen for å ordne bøker og skolepass spurte nesten alle om jeg var ett ukjent familiemedlem av fam. Tarrow! Er bare ett kompliment for meg det :-)

  Over til hvor jeg bor. Jeg bor sammen med en familie på fem, åtte om du teller med dyrene. Mor, far og tre jenter på en alder av 13,15 og 17. Jeg har fått veldig god kontakt med alle i huset og jeg stortrives!! 
  Olympia, hvor jeg bor er ikke en typisk storby, men har masse å by på. De har forever21 her! Herregud hvor kjekt! Vi kan si at jeg har gått litt gal i den butikken... hihi!

  Huset er lokalitert slik at du ikke kan se naboene, men vi har likevel naboer. Det er litt innviklet... Huset er veldig stort og flott og har en gigantisk hage! Ble helt satt ut da jeg fikk en liten omvisning i huset. Jeg hadde sett bilder før jeg kom, men hadde ingen anelse om at det var så stort!

  Dette er fremsiden av huset.

   

  Baksiden- du kan ikke se hvor stor hagen egentlig er, men den er stor!
   

  Skjønneste vertsmor hadde ordnet rommet mitt før jeg kom der hun hadde laget en kollasjvegg hvor jeg skal henge opp minner osv. gjennom året. Rommet mitt har forresten noe som jeg aldri hadde trodd- ett walkincloset! Ja, jeg vet- heaven! Jeg har ikke det hjemme en gang!! Jeg har også mitt eget bad! This is pure heaven!  

   

   

  Dette er da rommet mitt som mellomste i søskenflokken ga opp for meg. Hun pleier som regel å få lov til å sove med meg, men det er bare om hun er grei med meg (neida)! På høyre side har vi walkinclosetet mitt (!!!) som ikke har noe særlig innhold ettersom jeg bare tok med meg 23 kg... Forever21 fikser lett det! ;-)

   

  Veldig lite på den nå, men blir forhåpentligvis en del mer etterhvert!

     Utsikten min. SKOG! Har faktisk sett en hjort utenfor!

     Badet mitt.
   

  Resten av "søskene mine" sover i samme etasje som meg- rett over gangen. Denne etasjen er laget for ungene og har derfor en TV´stue rett utenfor soverommet mitt.   Videre har vi etasjen oppforbi som består av kjøkken, gjestebad, soverommet, skapene og badet til Benna (mor) og Bill (far), stue, vaskerom, inngangsparti, gang, spisestue, "matrom", vaskerom og terasse. 

   

  Stua
   

  Det er også en etasje over garasjen som de leier ut.

   

  Gal #1

  Gal #2

   

  Gal #3   

  To av "søstrene" mine!

   
  Lexi! 


  Jordan, Lexi and I

  Makenzy, Jordan og meg  Makenzy

   
  Dette er vel litt om hvor jeg tilbringer året mitt... Håper alle har det bra hjemme, så snakkes vi!

   

  - ElineHaaland 

   

 • SENIOR!!!

  Hei!

  Jeg har ihvertfal fått en super gladmelding i dag!! Husker dere at jeg sa jeg skulle bli junior ettersom skolen kun tillater det for utvekslingsstudenter? Vel, Eline Haaland klarte å overtale skolen til at jeg får bli senior! Jeg er i lykkerus!! Jeg får ikke graduate, men får gjøre alt annet som en senior gjør. 

  FYSØREN SÅ BRA!


   Dere får til og med se meg uten sminke! :O haha, neida, bare toddler!

  - ElineHaaland

   

 • My roommate  Denne skjønne skapningen sover sammen med meg hver natt! 

  Vært har vært forresten vært overaskende bra siden jeg kom. Trodde jeg skulle komme til en regnstat jeg. Regnet kommer nok, men det er bare kos! 


  - ElineHaaland

 • Koselig

  Hei igjen!

  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra lunsjen sammen med to kjempekoselige mennesker!! Damen som jeg snakket om som er områderepresentanten min, er herifra, mens janta med navnet Shiori er fra Japan. Utrolig koselig var det! Områderepresentanten tok oss med på en liten sightseeing i området.

   
   

  - ElineHaaland

 • Lunch

  Hei! :-)

  Nå blir jeg snart hentet av områderepresentanten min! Vi skal ned mot havna å spise lunch sammen med en annen utvekslingsstudent fra Japan. Dette blir kjempekos!
  Dele opplevelser og tips med hverandre. Denne damen som er områderepresentanten min har som oppgave å være ett ekstra øye. Hun skal komme noen ganger innom huset å skjekke om alt er slik det burde være. Hun er også en person som jeg kan gå å snakke med om ting blir vanskelig og om jeg ønsker å skifte familie. Dette er noe jeg ikke ønsker da! :-)

  Jeg hadde satt pris på en gave om jeg var hun og har av den grunn kjøpt en liten gave til henne. Kjøpte den gode gamle ostehøvelen og ett par tøffler som min kjære har strikket. Tanten min har strikket tøffler til hele familien her! Hun er bare god! 

  Så Tante Mia: De bruker dem flittig og driver å sklir frem og tilbake på gulvet her, haha! De elsker dem og de passet perfekt! Tusen takk nok en gang :-) 

   

   

  Nå må jeg pusse tennene, hihi! Ha en fin dag dere! :-)

  - ElineHaaland

 • ASB'kort i boks!

  Hei! :-)

  I dag var jeg som sagt og tok skolebilde til ASB kortet mitt. Dette er ett kort som kan sammenlignes med skolebeviset vi får på videregående hjemme.

  Bildet ble ikke det værste bortsett fra at jeg så redd ut... haha! Damen som tok bildet var skikkelig pirkete og ba meg samle håret på en side, hake ned, store øyner osv. 
  Det er bare rutine at de ber elever gjøre det, men det stresset meg skikkelig, haha!

  Møtte kjempe mange utroooolig kjekke mennesker! Herregud som jeg gleder meg nå til å begynne!!  

   
  Joda, en god del selvutløserbilder! Haha!

  - ElineHaaland

 • Sjokoladevulkan!

  Hei! :-)

  Nå driver Lexi og jeg å lage sjokoladefondant eller med andre ord, sjokoldadevulkan!

   

  - ElineHaaland

   

 • Skolebilde

  God morgen!!

  I dag skal skolebildet tas. Ellers skal jeg trene. Veldig nyttig info for dere, i know!

  Ha en fin dag!

 • Today!

  Hei!

  Kom akkurat hjem fra en liten shoppingtur. Kjøpe litt klær og is! En utrolig god is!! Synd at jeg kun klarte å fullføre 1/4 av den...

  Dette var en SMALL! Lurer på hvordan XXL'en er...?

  Dagens outfit!

  Nå slapper vi bare godt av!

  Ha en fortsatt fin dag!

  - ElineHaaland

 • Første løpetur!!

  God morgen!!

  Nå har Makenzy og jeg vært på en aldri så liten løpetur. Gud hvor deilig det var å begynne å løpe igjen!

  Ska en tur innom treningssenteret senere i dag også!

  Ha en fin dag dere! :-)

  Fint vær har vi også i dag! (hagen)

 • Dagen i dag :-)

  Hei!
  Så Lexi elsker disneyfilmer og ville av den grunn se Peter Pan. Eneste problemet var at filmen var i gammelt format. Slike store sorte kassetter...

  Vi ringte rundt å spurte butikker om de hadde, men nei, det hadde de ikke lenger.
  Vi fant til slutt ut at tanten hadde en liggende og kjørte direkte ut der.
  Det er utrolig hvor langt folk bor fra hverandre her.
  Jeg føler jeg bor litt på landet, men gud dette er ikke landet sammenlignet med tanten. Hun bor på landet hun! Elsker stedet da! Utrolig koselig med hester og alt "bondeisk"!

  Besteforeldrene bor i nærheten av tanten så vi dro innom der også på vei hjem. De er bare så utrolig søte! Herre min gud! :-D

  Åå!! Glemte helt å si at jeg har meldt meg inn i en treningsklubb og satt opp en timeplan. Dette er en fåreløpig plan. Må skjekke litt med skolen hjemme først.
  Jeg kommer ihvertfall til nå til å ta engelsk, historie, matte, PI, leadership og biologi :-)
  Jeg prøvde å bli senior, men skolen tilater ikke det ettersom jeg blir senior når jeg kommer hjem til tredjeåret. Jaja, slik er det med den saken! Jeg er nå en junior! :-)

  Dette blir så spennende!!

  Makenzy tok en liten løpetur i dag... Hun ble godt sliten for å si det slik! HAHA, døde når hun ringte oss for hun var utmattet!

  Kjøler seg ned. Ler enda!!!

  Benna laget en supergod sandwich til meg i dag! Godt jeg skal trene litt i ny og ne! :-)

  LANDET!

  Håper alle har det bra hjemme!

  - ElineHaaland

 • 08/29-12

  God morgen! :-)

  Først av alt vil jeg bare si beklage for veldig lite blogging. Dagene har bare gått i ett... Jeg skal prøve å bli bedre :-)

  I dag var det første skoledag for mange der hjemme i Norge, og jeg håper det gikk fint! Nytt år, nye muligheter!!

   

  Har hørt fra andre studenter at de har mye hjemlengsel de første ukene, men jeg har ikke noe i det hele tatt! Det kommer nok av at jeg har det helt supert her! 

  Familien er bare helt skjønn! :-D Snakket forresten med Marie, pappa og Andreas i dag! Guuud hvor godt det var å høre stemmene deres igjen! 

   

  Nå skal Benna (vertsmor) og jeg skal snart til skolen for å ordne timeplanen min for året. Dette kan bli spennende! 

     Håper alle har det bra hjemme, så snakkes vi senere! :-) 

   

 • Litt bilder   

  Ha en fin dag, dere! :-D

 • Birthdaygirl!

  I dag har jeg bursdag og vi har kost oss sååå mye!

   

   

   

   

 • OMG!

  Heiiii!!

  Jeg er bare helt i hundre akkurat nå! Jeg kom frem i går, eller i natt for dere hjemme i Norge. Reisen tok rundt 26 timer så jeg var og er nokså sliten.

  Jeg reiste sammen med en gjeng på 7 fra Norge og etterhvert flere fra andre land. Alle måtte bruke en gul STS t-skjorte og en gul sekk så det så litt vel rart ut nå vi sprang gjennom flyplassene! 

  En hel haug med personer med knall gule t-skjorter- haha!

  Det tok som sagt en del tid for å komme hit jeg er nå. Først tok pappa og jeg flyet til Oslo og sov over der. Deretter tok jeg flyet sammen med gruppa til London der vi møtte flere studenter.

  Videre tok vi fly til Chicago fra London som tok rundt 8 og en halv time. Da vi landet i Chicago tok alle "sitt" fly. Noen tok ett fly til Florida, mens andre tok til en annen stat. 

   

  For min del tok jeg flyet til Washington State, Seattle der familien Tarrow kom å møtte meg med åpne armer! Olympia, der jeg bor ligger litt under en time fra flyplassen og på vei hjem til huset stoppet vi innom en rasturant der Eline Haaland prøvde ut amerkansk mat! Veldig mye godt å velge mellom!

  Familien min er en så utrolig søt og snill! De har ett veldig stort hus med to hunder og en katt! 

   

  Jeg har mitt eget rom og det er.... BEST! Jeg har en stor seng, TV og..... wait for it- WALKINCLOSET! HALLO! I´m in heaven! :O

   

  Jeg skal vise litt bilder av huset senere. Imens han dere kose dere med noen bilder fra turen :-)


  Ha en fin dag! :-)

   

   

 • Gult er kult!

  God morgen!!

  Nå er jeg dusjet og klar for avreise! Har ikke sover så mye kan du si. Er utrolig spent! Åå!!

  Felles t-skjorten.

  Nå skal vi ned å spise frokost- snakkes! :-)

 • Nå begynner det hele!

  Hei!!

  Ja, nå er første steget tatt! Nå er jeg i Oslo med min kjære pappa og skal møte STS i morgen tidlig.

  Jeg klarte å holde vektgrensen på 23 kg! Er stolt!

  Har sagt hade til familie og venner og det gikk overraskende bra... Trodde jeg. Det var først da vi satt oss på flyet at jeg innså at jeg ikke skal få se disse personene på ett år!

  Men jeg tror alt savnet kommer til å være verdt det! GLEDER MEG SOM EN GAL!! Herregud! Jeg skal til USA! Uvirkelig!

  Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg får denne muligheten !

  Flyet går 07.55 her i morgen, der jeg skal si hade til pappa og reise videre aleine.

   

  Nå skal jeg begynne å gjøre meg klar for sengen!


  Snakkes i USA! :-)

  Verdens beste pappa!!

  Klar for USA!

   
 • hits