elinehaaland - Følg året mitt i USA :-)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Pumpkin!

 • Haunted house !

  I går gikk noen venner og jeg til ett haunted house. Vi var en utrolig stor gruppe slik at det skulle be ekstra skummelt. Dette huset blir satt opp hvert år og det skulle være utrolig skummelt. Vel, for å være helt ærlig så var det ikke så skummelt i det hele tatt. Det var parter som var nokså ekkle- det skal de ha! Likevel utrolig morsomt og kjekt!!

  - ElineHaaland

 • I have the best friends in the whole world!

  Mine utrolig flotte venner i Norge gav meg noen tårevåte brev rett før jeg reiste. Kunne ikke bedt om bedre venner- tusen hjertelig takk! Jeg er ubeskrivelig glad i dere- words can't say!

   

  - ElineHaaland

 • Fin start på dagen!
  - ElineHaaland

 • Pioneerbowl !

  Hei!
  I går var det den aller siste fotballgamen! Det var så utrolig kjekt og alt var rått! Black Hills er en utrolig bra skole å gå på. Miljøet, personene, lærene, størrelsen- ALT! Det er ikke en single sjel som jeg dislikeer!

  We spilte mot Tumwater (en annen skole) og holdt konkurranser mellom jubel med studentene. Black Hills vant selvfølgelig! WE ROCK!

  Hadde en så utrolig bra kveld! Alle dressed up in red!

  Poineerbowl er en stor ting her- hele skoledagen er basert på det. Denne dagen betyr at det er den aller siste fotballkampen for året.

  Resten av kvelden/ natten tilbringte jeg sammen med Katy- love her!

  Our studentsection!

  Denne bilen er i Tumwaters farger og alle som ville kunne knuse den med en stor slegge! Gjett om jeg gjorde det.

  Min kjære footballplayer!

  Dette er fra skolen og alle må være dressed i rød!

  KATY!

  YAY!

  Emily!

  YEAH!

  Lets go Wolves!!!

  Ellers må dere ha det bra hjemme! Love u all!

  - ElineHaaland

 • En etterlengtet oppdatering!

  Hei alle sammen! :-)

  Jeg beklager nok en gang for elendig oppdatering! Alt har bare gått så fort, og jeg har faktisk ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har sagt til meg selv at i dag skal jeg blogge. Tror ikke faktisk ikke at dere har hørt fra meg siden bryllupet som var rett etter skolestart. MYE har skjedd siden den tid- mye! 

  Så... tenkte beste oppdatering var å vise litt bilder. Noe av de største tingene som har skjedd:

  Har enda ikke fortalt dere om første skoledag: Dette var en dag jeg gledet meg så utrolig masse til! Ble møtt med ett stort smil av alle og fikk masse venner allerede første dag. En ting som alle gruer seg til er lunshen... Vi ser jo hele tiden på filmer der personer sitter alene på toalettet og spiser lunsjen deres. Well, det skjedde heldigvis ikke med meg! 

  Jeg ble spurt  til homecoming av Cooper. Utrolig herlig og søt gutt! Han spurte meg på den søteste måten noen sinne! Vi skulle gå på soccergamen sammen og da jeg kom til stadioen stod vennene hans oppe på ballkongen med ett stort skilt som sa: "det hadde gjort meg så glad om du ville gå på homecomingdansen med meg. Klem Cooper". Dette var faktisk skrevet på norsk og utrolignok var det nokså riktig skrevet. Mens kompisene stod oppe på taket stod Cooper nede med en stor blomsterbukett. Tror dette er det søteste noen sinne! Han er bare helt herlig og han spiller fotball ;-) yay!   Homecoming:

  UTROLIG KJEKT! herreguud, har ikke ord!

   

   

  SPIRITWEEK- noe av det morsomste!! Folk gikk helt amokk ! Jeg vant to av dagene (!!) yay!

  Tiedyeday:

   

  Denimday:

   

  Tacky tourist day:

   

  Animalday:  Colorwars: 

   

  Colorwars:

      

   Det skjer noe hele tiden- jeg kjeder meg aldri for å si det sånn! Masse fotballkamer og kjekke ting- ALT- har ikke ord! 
  Haha, vi har de morsomste kjøreturene!
  Storkoser jeg meg her- dere aner ikke! Selv om jeg savner dere hjemme utrolig masse, kjenner jeg at jeg ikke klarer tanken på å forlate denne plassen. Har møtt så utrolig masse flotte folk og bundet ett utrolig sterkt bånd med dem. Utrolig nok- kun etter 2 måneder. 

  Når det kommer til familien jeg bor med er det bare positivt å si. Jeg føler meg som en del av dem og alt er helt utrolig bra. Jeg har venner som har vært uheldig med familien deres og det får meg bare til å innse hvor heldig jeg egentlig er. På den andre siden får jeg så utrolig vondt av dem som ikke var like heldig som meg... Alle har kjempe store forhåpninger om hvordan deres utvekslingsår vil bli, men noen ganger går det ikke helt som planlagt. Jeg personlig prøvde å ikke tenke så mye på hvordan det skulle bli. Planen var å reise ned med ett åpent sinn og ta det som det kommer.

  Når det kommer til språket så går det utrolig bra! Jeg var nokså god i engelsk når jeg kom her, men jeg føler jeg blir bedre og bedre hver dag, og guess what?! Jeg tenker og drømmer på engelsk! Denne forandringen kom plutselig og jeg må innrømme at det fikk meg til å le. Føler meg som en skikkelig amerikaner! En annen ting er at jeg er blitt cheerleader! Måtte gjennom tryout og intervju, og jeg klart det! Herreguuuud! Gleder meg!

  Jeg er utrolig lykkelig her og ting kunne ikke vært bedre. Olympia, hvor jeg bor er en liten by i Washington State og alt er veldig trygt og godt. Så mamma, ikke bekymre deg om at jeg ikke er trygg. Jeg har kommet til Amerikas tryggeste by! En del hjemløse mennesker, men de er harmløse.  

  Mitt løfte til dere er at jeg kommer til å oppdatere bloggen enda mer! Jeg kan ikke garantere innlegg hver dag, men jeg skal prøve så godt jeg kan å få til tre i uken. Masse glad i dere og jeg håper med hele mitt hjerte at dere har det bra hjemme. 

  - ElineHaaland

 • Beklager

  Hei alle sammen!

  Jeg vil bare stikke innom å si at jeg er OK og har det helt amazing her! Jeg låver er å skrive ett oppdaterings innlegg i nærmeste fremtid. 

  Alt har bare gått så fort...

   
  Håper alle har det supert hjemme! 

  - ElineHaaland
 • hits