elinehaaland - Følg året mitt i USA :-)
Forside Add meg Om meg Kontakt

We got a puppy!

 • Christmas Eve og julaften!

  Hei mine skjønne lesere! :) 

  De to siste dagene har vært så utrolig kjekke, der vi har tilbrakt all tiden med familie og venner. Dagen før julaften (Christmas Eve) hadde vi gjester her hjemme og Benna hadde laget nydelig mat. Alle satt egentlig bare å ventet på at dagen skulle gå over slik at de kunne åpne presangene.
  Rundt 6 om morningen etter kom Lexi inn på rommet mitt og skrek: "Eline, you got your white Christmas! It's snowing!" Helt utrolig at vi våknet up to en white Christmas!

  Her åpner de gavene sine på morningen (jo tidligere jo bedre) og ikke om kvelden. Litt uvant, men spennende! Fikk masse koselige presanger og jeg er så takknemlig! Mamma (og resten av familie) sendt oss alle i Tarrow familien en julegave. Er så utrolig takknemlig for at hun tok seg tid til å gjøre det og de elsket presangen! (Om dere hjemme ikke har fått gaven fra meg enda, så er den på vei)

  Utover morningen dro vi over til tantens place, der hun hadde stellet istand ett tapasbord. Det merkelige her er at de ikke har de tradisjonelle middagene som vi har i Norge. De har som regel bare masse småretter. Jeg laget riskrem med jordbærsaus og den falt skikkelig i smak! Laget en del og alt var borte! Julenfeiringen har egentlig vært utrolig avslappende og du trengte ikke en gang å dresse deg up! På julaften gikk vi i pysjamas- haha, det sier vel litt?

  Alt i alt så hadde jeg en utrolig koselig feiring med masse gode opplevelser! Tenk at jeg har opplevd amerikansk jul- ubeskrivelig!  Giftwrapping before Christmas Eve  Håper dere alle hadde en kjekk jul! 

  - ElineHaaland

 • Best Christmas Eve

  Hatt en super dag I dag!

  - ElineHaaland

 • We wish you all a Merry Christmas!

  - TheTarrows

   

 • I miss you!

   ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

  - ElineHaaland

 • Snart jul!

  Hey! :-)

  Ja, nå er det snart jul og jeg bør kanksje starte å tenke på å gjøre ferdig julegaveshoppingen. Har sendt gavene hjem til Norge så den oppgaven er gjort.
  Fikk pakken fra min kjære familie i dag med julegaver etc. og makrell i tomat! Satt så utrolig stor pris på det! 

  :D :D :D :D !!

  Kjenner jeg inser hvor fantastiske personer jeg har hjemme og hvor heldig jeg er som har vokst opp hvor jeg vokste opp. Jeg har en ubeskrivelig flott familie and ikke minst venner! Har ikke ord hvor mye de betyr for meg. 

  Merry Christmas!

  - ElineHaaland

 • En liten oppdatering- again!

  Hei alle sammen!

  Har helt glemt ut å blogge de siste ukene, noe jeg er veldig sorry for! Skal prøve å bli bedre, men her er en oppdatering! 

  Det går veldig fint som vanlig og det er snart jul! Jul i America er ganske likt som i Norge bare "større". Folk tar helt av med julelys og figurer i hagene- akkurat som på film. Kjører du gjennom nabolagene ser du all slags of lys noe som gir ekstrem julestemning. Kjempe kjekt å oppleve en slik jul og jeg er så takknemlig for å ha muligheten til å tilbringe den sammen med min utrolig flotte vertsfamilie som jeg har blitt veldig glad i. Jeg kunne ikke bedt om en bedre for å være helt ærlig! Benna, min vertsmor har håndlaget en julesokk til meg! Satte så utrolig stor pris på det og begge gråt (haha)!   "Not A Creature Was Stirring" with my name on it- så søt!

  Forholdet med venner og familie her er ubeskrivelig bra og jeg har fått venner for livet! Jeg har det helt fantstisk, men ikke misforstå- jeg savner dere hjemme noe ekstremt masse! 

  Selvom jeg lever drømmen her nede betyr det ikke at jeg ikke tenker på dere! Etter jul har jeg vært her i ett halv år og det har fått meg til å innse hvor glad jeg er i dere. Hvor mye dere betyr for meg og hvor hardt det er å leve uten! Jeg sier ikke dette ofte enough, noe jeg må bli bedre på, men jeg vil bare at dere vet det. Jeg er ikke den beste oppdatereren heller og dette beklager jeg. 
  Jeg kan sitte her å skrive hvor mye jeg beklager, men eneste løsningen er å bli bedre! :-)

  Jeg skal prøve å holde dere litt mer oppdatert fremover!
   


  Håper dere har og får en uforglemmelig jul! Er kjempe misunnelig at dere har en hvit Christmas this year!

   

  - ElineHaaland

 • It's starting to look a lot like Christmas!

  Nå er huset ferdig dekorert for Christmas! Benna, min hostmom har brukt veldig lang tid og huset ser utrolig koselig ut! Masse julestemning!

  STJERNA!

  Min herlige søster!

  - ElineHaaland

 • Thanksgiving

  Hey!
  Tenkte jeg skulle fortelle dere om min aller første thanksgiving! Som dere sikkert vet så er thanksgiving en amerikansk tradisjon der familen samles og feirer "indianerens hjelp". Europeerne (pilgrimmene) som kom til USA fikk støtte fra indianerne og klarte på denne måten å overleve. Det er ihvertfall hva jeg har blitt fortalt. 

  Alle på skolen kom opp til meg å ønsket meg en good thanksgiving og advarte meg om at jeg kom til å legge på meg atleast 10 pounds. Du spiser utrolig masse (kjenner jeg enda er full). Vi hadde masse gjester over her og spiste vi den typiske thanksgiving middagen, kalkun med stuffing, mashed potatoes, gravy, squash, cranberry ett eller annet og mye mye mer.

  Utrolig koselig og en utrolig kjekk opplevelse! Etter middagen var det noe som kalles "Black Friday". Dette er ett salg som fåregår i mange butikker hvor det er utrolig tilbud. Dørene åpnet 24.00 og folk løp, skrek, grabbet og trampet ned folk! Galskap! Rett etter du feirer hvor takknemlig du er for alt går du å tramper ned folk. Makes no sense.   Mine nydelige søstre!
   

   


  Black Friday shopping!  My besti!

  ¨

  - ElineHaaland


 • Dagene her i statene!

   

  Hei! :-)

  Tiden flyr! Jeg har vært her i over 100 dager, og det føles helt fantastisk! Dere er sikkert lei av å høre at jeg har det så bra og bla.bla.bla, men jeg har ikke annet å si. 
  Livet her er ubeskrivelig bra! Jeg har fått noen utrolige venner og fått gjort alt av hva jeg ønsket å gjøre. Jeg har ikke ord. Det går over alle forventninger!

  På onsdag tidligere denne uken hadde jeg min første cheergame. Joda, det var utrolig gøy, men om jeg gjorde bra kan diskuteres- haha! First time, worst time - eller hva?
  Jeg har been doing cheer for two uker, mens alle de andre jentene har gjort det siden 4 klasse. Jeg kan ikke ha så store forventninger!
  Probemet er ikke at jeg ikke vet cheerene, men jeg sliter med navnene. Det er nesten 100 cheers to remember, and it's hard do remember all of them! Håper det blir bedre etter hvert! Jeg har det kjekt imens jeg gjør det og det er det viktigste!

   

      

  Hvordan har alle det hjemme? Jeg svaner dere masse!

  - ElineHaaland 
 • hits