elinehaaland - Følg året mitt i USA :-)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Oppdatering!

Hei alle mine søte følgere! ❤ ❤ ❤ (haha, hørtes merkelig ut)

Ja, nå er det utrolig lenge siden jeg har hatt ett skikkelig innleg her på bloggen. Jeg er så utrolig dårlig til det, og jeg forteller meg hver eneste dag at jeg skal skrive noe her inne. Skjer det? No.

Hvor skal jeg begynne? 
Cheerseasonen er over og jeg har ikke ord om hvor mye jeg likte det! Opptredner, uniform, kamper, spirit etc. En helt utrolig opplevelse som jeg aldri kommer til å glemme!Synes det er litt kjekt å få ta med meg uniformen og duskene mine med hjem.

Ettersom sesongen er over med cheer så har jeg begynt med en annen sport kalt track. Dette er mer friidrett og du velger forskjellige events. Jeg personlig kommer nok til å velge langdistanse. Jeg har alltid likt løping, så jeg tror det blir det rette valget.
Track i seg selv er virkelig slitsomt! Klager ikke i det hele tatt- jeg liker det fakstisk! Føles utrolig godt å komme hjem og du slokner før du vet ordet av det pga. du er så trøtt.
Vi har annen hver dag med hard og normal trening. Ett eksempel på en hard trening er 3 miles (omtrent 5 km) oppvarming (ja, oppvarming), 200 m spriting stafett opp til 7 ganger x2. Deretter cooldown med en løpetur på 3-4 miles. 
For å si det sånn så var alle utslitt! Jeg koser meg utrolig masse med å gjøre dette og det er så veldig mange kjekke mennesker rundt meg.

For tre eller fire uker siden så var jeg i en bilulykke. Søsteren min og jeg skulle hjem fra skolen da en annen bil kjørte rett i oss. Alle har det helt fint nå og det var kun jeg som måtte på sykehuset. Er bare glad ingen andre ble skadet. Jeg hadde bare en hjernerystelse og en stor panne haha! Etter dette så har mamma ringt meg omtrent hver dag for å skjekke om jeg har det bra. Hun er bare helt utrolig! Selv om jeg er på andre siden av jorden så tar hun vare på meg. Jeg er så utrolig glad i henne!

Jeg har farget håret mitt til en ombré. Det som skjedde var at hun skulle gjøre toppen mørkere siden jeg er blond og når hun stod å fønte håret mitt sier hun:
"umm, Eline...? Something happened to the color...
"Oh, what?"
"It turned blue"

Jeg begynte å le og så meg i speilet. Joda, det var blått det. Alt jeg tenkte var "I can rock blue hair". Hun sa hun kunne fikse det, men jeg har livredd for mitt stakkars tynne hår skulle falle av. Hadde egentlig ikke noe annet valg enn å bare la henne gjøre hva hun ville. Hun fikset det og det ble seende ganske så bra ut. Tok meg en stund til å bli vant med det, siden jeg har alltid vært veldig blond. 

Reiser foresten til hawaii om 18 dager (wiii) noe som kommer til å bli så utrolig kjekt! Gleder meg masse! Skal ta masse bilder og poste dem her slik at dere kan bli misunnelig (hehe).

TOLO er om two uker! Dette er en skoledans som jentene spør guttene til. Først er det homecoming (guttene spør), deretter Sadies (jentene spør), TOLO (jentene spør) og siste dansen er prom der guttene spør. Prom er vel den størte dansen hvor du sover på hotellrom osv. Gleder meg masse! 
Så TOLO er rett rundt hjørnet og jeg trenger noen ideer om hvordan jeg skal spør ham. Hadde vært utrolig snilt om du ville lagt igjen en liten kommentat om det :-) Takk!


Når det kommer til venner så har jeg hørt og lest om veldig mange som har hatt problemer med det. At de har masse venner i begynnelsen, men etterhvert som de blir vandt med deg, begynner de å bare sakte med sikkert å forsvinne. Alle er all over the place når du først kommer siden du er fra ett annet land, men jeg har faktisk ikke hatt noe problemer med venner en gang. Jeg er helt overasket og jeg er så taknemlig for alle de flotte menneske jeg har blitt kjent med! Så hvis du vil være en utveklingstudent, ikke bekymre deg om venner. Det gjorde jeg, men ble positivt overasket. Det kommer nok helt an på hvor du kommer, men du komme til å klare deg helt fint!

En anne thing er at jeg har begynt å gå i kirka. Jeg har alltid vært kristen, men ikke slik som dette. Jeg går to ganger i uka med noen venninner og det har seriøst forandret meg så utrolig masse. Hele dette året har forandre meg til det bedre. Hele dette året har fått meg til å innse ting, og ja. har ikke ord. En helt utrolig opplevese som jeg nok en gang setter så utrolig stor pris på.

Ellers så er det ikke så utrolig masse annet "stort" som har skjedd. Jeg skal skrive ett annet innleg så fort jeg kommer på annet å informere dere om. Dagen går så utrolig fort og jeg kjeder meg aldri! Gjør bare masse koselige små ting, som gjør livet her så utrolig mye bedre. Må bruke tiden godt fremover nå. Begynner å nærme seg hjemreise- 3 måneder og 22 dager... :-( Blir godt å komme hjem å se alle igjen, men tanken på å forlate dette fantastiske stedet og alle de utrolig utrolig utrolig flotte menneskene får meg til å gråte. Er blitt så enormt glad i dem alle! Jeg vet det høres merkelig ut, men det er som om å skifte liv. Dette er på en måte mitt andre liv. Annet hus, foreldre, søsken, venner, skole osv. Det er bare merkelig at jeg en dag skal bare forlate alt dette og gå tilbake til noe annet. 

Dette ble ett rotete, bildeløst innlegg ettersom alle bildene ligger nå på en hardisk. Skal poste innlegget om igjen med bilder snart, so stay tuned!


Nå blir jeg hentet og skal ut på en liten roadtrip! Snakkes snart igjen mine venner!

Gleder meg masse til å se dere igjen og gi dere en stooooor klem 22. juni!

Ha en fin dag,

Eline Haaland  

 • En liten oppdatering- again!

  Hei alle sammen!

  Har helt glemt ut å blogge de siste ukene, noe jeg er veldig sorry for! Skal prøve å bli bedre, men her er en oppdatering! 

  Det går veldig fint som vanlig og det er snart jul! Jul i America er ganske likt som i Norge bare "større". Folk tar helt av med julelys og figurer i hagene- akkurat som på film. Kjører du gjennom nabolagene ser du all slags of lys noe som gir ekstrem julestemning. Kjempe kjekt å oppleve en slik jul og jeg er så takknemlig for å ha muligheten til å tilbringe den sammen med min utrolig flotte vertsfamilie som jeg har blitt veldig glad i. Jeg kunne ikke bedt om en bedre for å være helt ærlig! Benna, min vertsmor har håndlaget en julesokk til meg! Satte så utrolig stor pris på det og begge gråt (haha)!   "Not A Creature Was Stirring" with my name on it- så søt!

  Forholdet med venner og familie her er ubeskrivelig bra og jeg har fått venner for livet! Jeg har det helt fantstisk, men ikke misforstå- jeg savner dere hjemme noe ekstremt masse! 

  Selvom jeg lever drømmen her nede betyr det ikke at jeg ikke tenker på dere! Etter jul har jeg vært her i ett halv år og det har fått meg til å innse hvor glad jeg er i dere. Hvor mye dere betyr for meg og hvor hardt det er å leve uten! Jeg sier ikke dette ofte enough, noe jeg må bli bedre på, men jeg vil bare at dere vet det. Jeg er ikke den beste oppdatereren heller og dette beklager jeg. 
  Jeg kan sitte her å skrive hvor mye jeg beklager, men eneste løsningen er å bli bedre! :-)

  Jeg skal prøve å holde dere litt mer oppdatert fremover!
   


  Håper dere har og får en uforglemmelig jul! Er kjempe misunnelig at dere har en hvit Christmas this year!

   

  - ElineHaaland

 • En etterlengtet oppdatering!

  Hei alle sammen! :-)

  Jeg beklager nok en gang for elendig oppdatering! Alt har bare gått så fort, og jeg har faktisk ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har sagt til meg selv at i dag skal jeg blogge. Tror ikke faktisk ikke at dere har hørt fra meg siden bryllupet som var rett etter skolestart. MYE har skjedd siden den tid- mye! 

  Så... tenkte beste oppdatering var å vise litt bilder. Noe av de største tingene som har skjedd:

  Har enda ikke fortalt dere om første skoledag: Dette var en dag jeg gledet meg så utrolig masse til! Ble møtt med ett stort smil av alle og fikk masse venner allerede første dag. En ting som alle gruer seg til er lunshen... Vi ser jo hele tiden på filmer der personer sitter alene på toalettet og spiser lunsjen deres. Well, det skjedde heldigvis ikke med meg! 

  Jeg ble spurt  til homecoming av Cooper. Utrolig herlig og søt gutt! Han spurte meg på den søteste måten noen sinne! Vi skulle gå på soccergamen sammen og da jeg kom til stadioen stod vennene hans oppe på ballkongen med ett stort skilt som sa: "det hadde gjort meg så glad om du ville gå på homecomingdansen med meg. Klem Cooper". Dette var faktisk skrevet på norsk og utrolignok var det nokså riktig skrevet. Mens kompisene stod oppe på taket stod Cooper nede med en stor blomsterbukett. Tror dette er det søteste noen sinne! Han er bare helt herlig og han spiller fotball ;-) yay!   Homecoming:

  UTROLIG KJEKT! herreguud, har ikke ord!

   

   

  SPIRITWEEK- noe av det morsomste!! Folk gikk helt amokk ! Jeg vant to av dagene (!!) yay!

  Tiedyeday:

   

  Denimday:

   

  Tacky tourist day:

   

  Animalday:  Colorwars: 

   

  Colorwars:

      

   Det skjer noe hele tiden- jeg kjeder meg aldri for å si det sånn! Masse fotballkamer og kjekke ting- ALT- har ikke ord! 
  Haha, vi har de morsomste kjøreturene!
  Storkoser jeg meg her- dere aner ikke! Selv om jeg savner dere hjemme utrolig masse, kjenner jeg at jeg ikke klarer tanken på å forlate denne plassen. Har møtt så utrolig masse flotte folk og bundet ett utrolig sterkt bånd med dem. Utrolig nok- kun etter 2 måneder. 

  Når det kommer til familien jeg bor med er det bare positivt å si. Jeg føler meg som en del av dem og alt er helt utrolig bra. Jeg har venner som har vært uheldig med familien deres og det får meg bare til å innse hvor heldig jeg egentlig er. På den andre siden får jeg så utrolig vondt av dem som ikke var like heldig som meg... Alle har kjempe store forhåpninger om hvordan deres utvekslingsår vil bli, men noen ganger går det ikke helt som planlagt. Jeg personlig prøvde å ikke tenke så mye på hvordan det skulle bli. Planen var å reise ned med ett åpent sinn og ta det som det kommer.

  Når det kommer til språket så går det utrolig bra! Jeg var nokså god i engelsk når jeg kom her, men jeg føler jeg blir bedre og bedre hver dag, og guess what?! Jeg tenker og drømmer på engelsk! Denne forandringen kom plutselig og jeg må innrømme at det fikk meg til å le. Føler meg som en skikkelig amerikaner! En annen ting er at jeg er blitt cheerleader! Måtte gjennom tryout og intervju, og jeg klart det! Herreguuuud! Gleder meg!

  Jeg er utrolig lykkelig her og ting kunne ikke vært bedre. Olympia, hvor jeg bor er en liten by i Washington State og alt er veldig trygt og godt. Så mamma, ikke bekymre deg om at jeg ikke er trygg. Jeg har kommet til Amerikas tryggeste by! En del hjemløse mennesker, men de er harmløse.  

  Mitt løfte til dere er at jeg kommer til å oppdatere bloggen enda mer! Jeg kan ikke garantere innlegg hver dag, men jeg skal prøve så godt jeg kan å få til tre i uken. Masse glad i dere og jeg håper med hele mitt hjerte at dere har det bra hjemme. 

  - ElineHaaland
 • hits